2019 BAHAR YARIYILI GRAFİK TASARIMI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA (SANATTA YETERLİK) PROGRAM BAŞVURULARI

Online Başvuru Linki: http://ebs.yeditepe.edu.tr / Son Başvuru Tarihi: 30 Ocak 2019 Çarşamba

GRAFİK TASARIMI YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BAŞVURULARI:

Grafik Tasarımı Yüksek Lisans Sınav Tarihi: 31 Ocak 2019 Perşembe, saat 10:00 123 no'lu sınıf

• Grafik Tasarımı Yüksek Lisans Programı’na başvuru yapan adaylar İngilizce yeterlik sınavından muaftır.

GRAFİK TASARIMI SANATTA YETERLİK PROGRAMI BAŞVURULARI:

Grafik Tasarımı Doktora (Sanatta Yeterlik) Sınav Tarihi: 01 Şubat 2019 Cuma, saat 10:00 123 no'lu sınıf

Grafik Tasarımı Sanatta Yeterlik Programına öğrenci kabul koşulları aşağıda belirtilmiştir:

• Yurtiçi ve yurtdışı denkliği olan bir kurumdan yüksek lisans diploması almış olmak.

• ALES'den herhangi bir puan türünden minimum 55 ve üstünde puana sahip olmak. ALES, Guzel Sanatlar dışındaki programlardan mezun olanlardan istenir.

• İngilizce dil yeterliliği için son beş yıl içinde girilen YÖKDİL, YDS' den 55,  veya TOEFL' dan 66, puana sahip olmak. Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nde belirtilen öğrenci başvuru koşullarını yerine getirmek.

GRAFİK TASARIMI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARIN MÜLAKATLARI SIRASINDA YANINIZDA BULUNMASI GEREKEN BELGELER:

• Özgeçmiş ve önceki çalışmalarınızı içeren portfolyolar (Çalışmalarınızı ve faaliyetlerinizi gösteren fotoğraf ve belgeler), transkript ve diploma fotokopileri

DR. ÖĞR. ÜYESİ ÖZLEM MUTAF BÜYÜKARMAN

0216 578 00 00 (1866)