• Türkçe
  • English
Ders Yılı: 1
Ders Dönemi: Güz
Ders Kodu Dersin Adı Ders Tipi
CULA 103 Mutfak Hesaplamaları Zorunlu
CULA 113 Gıda Bilimine Giriş Laboratuar Zorunlu
CULA 131 Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu Zorunlu
PHAR 151 Beslenmenin Temel İlkeleri Zorunlu
PLA 111 Temel Sanat Eğitimi Zorunlu
Ders Dönemi: Bahar
Ders Kodu Dersin Adı Ders Tipi
CULA 102 Bahçe Ürünleri Yetiştirme Zorunlu
CULA 114 Gıda Bilimine Giriş Zorunlu
CULA 142 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş Zorunlu
ELEC Sanat - Seçmeli Zorunlu
HUM 103 Uygarlık Tarihi Zorunlu
Ders Yılı: 2
Ders Dönemi: Güz
Ders Kodu Dersin Adı Ders Tipi
CULA 203 Gıdalar ve Özellikleri Zorunlu
CULA 205 Yiyecek Tarihi Zorunlu
CULA 211 Yiyecek ve İçecek Yönetimi Zorunlu
CULA 221 Mutfak Uygulama - I Zorunlu
TKL - 201 Türk Dili I Zorunlu
Ders Dönemi: Bahar
Ders Kodu Dersin Adı Ders Tipi
BBA 261 Pazarlamaya Giriş Zorunlu
CULA 204 İçeceklere Giriş Zorunlu
CULA 206 Yemek ve Gastronomi Kültürü Zorunlu
CULA 222 Pastacılık ve Fırın Ürünlerine Giriş: Mutfak Uygulama - II Zorunlu
TKL 202 Türk Dili - II Zorunlu
Ders Yılı: 3
Ders Dönemi: Güz
Ders Kodu Dersin Adı Ders Tipi
CULA 265 Yaz Stajı - I Zorunlu
CULA 319 Türk Mutfak Teknikleri Zorunlu
CULA 321 Mutfak Uygulama - III Zorunlu
HTR 301 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Zorunlu
CULA XXX Alan Seçmeli I Alan Seçmeli
CULA XXX Alan Seçmeli II Alan Seçmeli
Ders Dönemi: Bahar
Ders Kodu Dersin Adı Ders Tipi
CULA 302 Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Pazarlama ve Satış Zorunlu
CULA 308 Türk Mutfağı Zorunlu
CULA 322 Mutfak Uygulama - IV Zorunlu
HTR 302 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 2 Zorunlu
CULA XXX Alan Seçmeli III Alan Seçmeli
Ders Yılı: 4
Ders Dönemi: Güz
Ders Kodu Dersin Adı Ders Tipi
CULA 332 Yaz Stajı - II Zorunlu
CULA 407 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü Zorunlu
CULA 441 Yiyecek Sistemleri Zorunlu
CULA 491 Türk Yöre Mutfakları Zorunlu
CULA XXX Alan Seçmeli IV Alan Seçmeli
CULA XXX Alan Seçmeli V Alan Seçmeli
Ders Dönemi: Bahar
Ders Kodu Dersin Adı Ders Tipi
CULA 458 Dünya Mutfakları Zorunlu
CULA 462 Gıda Politikaları ve Düzenlemeler Zorunlu
CULA 492 Bitirme Projesi Zorunlu
XXX XXX Serbest Seçmeli I Serbest Seçmeli
CULA XXX Alan Seçmeli VI Alan Seçmeli
Ders Yılı: Hiçbiri
Ders Dönemi:
Ders Kodu Dersin Adı Ders Tipi
CULA 316 Şarap Bilimi Alan Seçmeli
CULA 323 Restoran İşletmeciliği Alan Seçmeli
CULA 343 Yiyecek Alanında Özel Etkinlikler ve İletişim Alan Seçmeli
CULA 351 Şeker Tasarımı Alan Seçmeli
CULA 376 Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz Alan Seçmeli
CULA 401 İleri Pastacılık Alan Seçmeli
CULA 418 Mutfak Otları Alan Seçmeli
CULA 436 Mutfak Akımları Alan Seçmeli
CULA 456 Gıda ve Medya Alan Seçmeli
CULA 464 Menü Planlama ve Tasarımı Alan Seçmeli
CULA 471 Çikolata Sanatı Alan Seçmeli
CULA 474 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılığı Alan Seçmeli
CULA 499 Anadolu Folklarında Yemek İnanış ve Ritüelleri Alan Seçmeli
ETT 215 Dijital Pazarlama Yönetimi Alan Seçmeli
FDE 201 Modül - Culinary Science - Gıda Kimyası Alan Seçmeli
FDE 203 Modül - Culinary Science - Gıda Mühendisleri için Mikrobiyolojiye Giriş Alan Seçmeli
FDE 206 Modül - Culinary Science - Gıda Mikrobiyolojisi Alan Seçmeli
FDE 226 Modül - Culinary Scince - Gıda Analizi Laboratuvarı Alan Seçmeli
FDE 344 Modül - Culinary Science - Gıda Teknolojisi Alan Seçmeli
FDECHEM111 Modül - Culinary Science - Genel Kimya I Alan Seçmeli
GRA 101 Modül - Food Design - Bilgisayarda Vektör Grafiği Alan Seçmeli
GRA 102 Modül - Food Design - Bilgisayarda Fotoğraf İşleme Teknikleri Alan Seçmeli
GRA 203 Modül - Food Design - Tipografi I Alan Seçmeli
GRA 206 Modül - Food Design - Grafik Basım ve Üretim Teknikleri Alan Seçmeli
GRA 301 Modül - Food Design - Grafik Tasarım Projesi: Marka Kimliği Tasarımı Alan Seçmeli
GRA 303 Modül - Food Design - Grafik Tasarım Proje: Ambalaj Tasarımı Alan Seçmeli
PLA 101 Modül - Gastroartology - Desen Alan Seçmeli
PLA 112 Modül - Gastroartology - Temel Sanat Eğitimi II Alan Seçmeli
PLA 121 Modül - Gastroartology - Heykel I Alan Seçmeli
PLA 214 Modül - Gastroartology - Resim III Alan Seçmeli
PLA 351 Modül - Gastroartology - Özgün Baskı Resim / Gravür Alan Seçmeli
PLA 362 Modül - Gastroartology - Plastik Sanatlar Analizi II Alan Seçmeli
ATD 415 Metro Türkiye Ile Perakende Yolculuğu