• Türkçe
  • English
Ders Yılı: 1
Ders Dönemi: Güz
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi
CULA 111 Beslenmenin Temel İlkeleri Zorunlu
AFE 131 Akademik İngilizce I Zorunlu
CULA 103 Mutfak Hesaplamaları Zorunlu
PLAS 111 Temel Sanat Eğitimi I Zorunlu
CULA 131 Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu Zorunlu
Ders Dönemi: Bahar
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi
HUM 103 Uygarlık Tarihi Zorunlu
AFE 132 Akademik İngilizce II Zorunlu
CULA 142 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş Zorunlu
CULA 102 Bahçe Ürünleri Yetiştirme Zorunlu
CULA 114 Gıda Bilimine Giriş Zorunlu
Ders Yılı: 2
Ders Dönemi: Güz
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi
CULA 203 Gıdalar ve Özellikleri Zorunlu
CULA 211 Yiyecek ve İçecek Yönetimi Zorunlu
CULA 221 Mutfak Uygulama - I Zorunlu
CULA 205 Yiyecek Tarihi Zorunlu
TKL 201 Türk Dili I Zorunlu
Ders Dönemi: Bahar
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi
CULA 222 Pastacılık ve Fırın Ürünlerine Giriş: Mutfak Uygulama - II Zorunlu
CULA 206 Yemek ve Gastronomi Kültürü Zorunlu
CULA 265 Yaz Stajı - I Zorunlu
BBA 261 Pazarlamaya Giriş Zorunlu
TKL 202 Türk Dili II Zorunlu
CULA 204 İçeceklere Giriş Zorunlu
Ders Yılı: 3
Ders Dönemi: Güz
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi
CULA XXX Alan Seçmeli II Alan Seçmeli
CULA XXX Alan Seçmeli I Alan Seçmeli
HTR 301 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I Zorunlu
CULA 319 Türk Mutfak Teknikleri Zorunlu
CULA 321 Mutfak Uygulama - III Zorunlu
Ders Dönemi: Bahar
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi
CULA XXX Alan Seçmeli III Alan Seçmeli
CULA 332 Yaz Stajı - II Alan Seçmeli
CULA 302 Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Pazarlama ve Satış Zorunlu
CULA 308 Türk Mutfağı Zorunlu
CULA 322 Mutfak Uygulama - IV Zorunlu
HTR 302 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II Zorunlu
Ders Yılı: 4
Ders Dönemi: Güz
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi
CULA XXX Alan Seçmeli IV Alan Seçmeli
CULA XXX Alan Seçmeli V Alan Seçmeli
CULA 441 Yiyecek Sistemleri Zorunlu
CULA 491 Türk Yöre Mutfakları Zorunlu
CULA 407 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü Zorunlu
Ders Dönemi: Bahar
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi
CULA XXX Alan Seçmeli VI Alan Seçmeli
XXX XXX Serbest Seçmeli I Serbest Seçmeli
CULA 462 Gıda Politikaları ve Düzenlemeler Zorunlu
CULA 492 Bitirme Projesi Zorunlu
CULA 458 Dünya Mutfakları Zorunlu
Ders Yılı: Hiçbiri
Ders Dönemi:
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi
CULA 474 Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılığı Alan Seçmeli
CULA 401 İleri Pastacılık Alan Seçmeli
CULA 316 Şarap Bilimi Alan Seçmeli
CULA 499 Anadolu Folklarında Yemek İnanış ve Ritüelleri Alan Seçmeli
CULA 418 Mutfak Otları Alan Seçmeli
CULA 317 Gastronomide Okuma ve Yazma Sanatı Alan Seçmeli
CULA 436 Mutfak Akımları Alan Seçmeli
CULA 323 Restoran İşletmeciliği Alan Seçmeli
CULA 456 Gıda ve Medya Alan Seçmeli
CULA 343 Yiyecek Alanında Özel Etkinlikler ve İletişim Alan Seçmeli
CULA 464 Menü Planlama ve Tasarımı Alan Seçmeli
CULA 376 Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz Alan Seçmeli
CULA 471 Çikolata Sanatı Alan Seçmeli
CULA 392 Otellerde Yiyecek İçecek Yönetimi Alan Seçmeli