►Bölüm Başkanı Mesajı

► Akademik Kadro

► Başarılarımız

► İşbirliklerimiz

Grafik Tasarımı Bölümü; görsel kültür yaratma konusundaki etkinliğinin bilincinde, gelişen yeni teknolojileri ve görsel iletişim mecralarını kullanabilen, araştırmaya dayalı yaratıcı ve özgün tasarım çözümleri üretebilen, eleştirel düşünme becerileri gelişmiş, deneysellik ve yaratıcılıkla beslenen, sosyal olarak duyarlı, güncel çağdaş tasarım eğilimlerini izleyen, entelektüel olarak çok yönlü ve donanımlı grafik tasarımcılar yetiştiriyor. Eğitimlerimiz uluslararası alanda tanınmış sanatçı, illüstratör, tasarımcı ve reklamcılardan oluşan akademik kadromuz ile gerçekleştiriliyor. Öğrencilerimiz illüstrasyon, tipografi, fotoğraf, bilgisayar, özgün baskı, grafik sanat tarihi gibi temel grafik tasarımı derslerinin sonrasında reklam tasarımı, yayın grafiği, ambalaj tasarımı, web tasarımı, sosyal amaçlı grafik tasarım, yaratıcı stüdyo gibi proje dersleri ile yaratıcı tasarım çözümleri üretiyorlar.

►Fotoğraflarla Güzel Sanatlar Fakültesi

► Fotoğraflarla Grafik Tasarımı Bölümü

► Fotoğraflarla Yeditepe

► Yeditepe'de Sosyal Yaşam

Tanıtım Filmi

ÇALIŞMA ALANLARI
Mezunlarımız; reklam ajansları, masaüstü yayıncılık, web tasarım/dijital medya ajansları, TV prodüksiyon şirketleri, yayınevleri, firmaların tasarım ofislerinde serbest illüstratör, özgün baskı sanatçısı olarak çalışabiliyor.

►Mezunlarımız

► Tercih Robotu

Tanıtım Filmi

E - Broşür

► Kontenjan ve Puanlar

► Başvuru Koşulları

► Burs Olanakları

► Konaklama

► Sıkça Sorulan Sorular

► Kayıt

► Ücretler

► Lise Yaz Okulu

► İngilizce Yaz Kampı

Yeditepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 1 - 17 Ağustos 2018 tarihlerinde hafta sonu dâhil 09.00 - 17.30 saatleri arasında Üniversitemiz 26 Ağustos Yerleşimi Sosyal Tesisler Binası -1. katta gerçekleştirilecektir.

Tanıtım Günleri süresince kampüsümüzü ziyaret edecek adaylar; Yeditepe Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri ile tanışarak; akademik eğitim, burslar, kampüs olanakları, laboratuvar altyapısı, Erasmus – Exchange anlaşmaları, öğrenci kulüpleri gibi pek çok önemli konuyu yerinde inceleme şansına sahip olacak.

Üniversite Adayları, Yeditepe Üniversitesi tarafından geliştirilen Geleceği Planla tercih platformunu kullanarak; Vakıf ve Devlet Üniversitelerinin son 3 yılı kapsayan KontenjanBaşarı SırasıPuanAkademisyen Sayısı ve Ders Programlarını inceleyerek, kendi tercih listelerini oluşturabilecekler.

► Üniversite Ulaşım

Sosyal Medyada Fakültemiz