Poster For Tomorrow (Paris) tarafından gerçekleştirilen uluslararası jürili poster tasarımı yarışmasında dünyadan 6993 başvuru arasından Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerimizden 1 öğrencimiz Musab Güngör ilk 100 içinde yer alarak derece kazandı, 3 öğrencimiz Ekrem Erkmen Diken, Feyyaz Sonbudak, Uğur Demirci shortliste kalarak sergileme kazandı. Poster tasarımları GRA 302 Grafik Tasarım Proje: Sosyal Amaçlı Tasarım dersi kapsamında dersin öğretim üyesi Yrd Doç Özlem Mutaf Büyükarman danışmanlığında üretilmiştir.

Ayrıca 2016 Grafik Tasarımı Bölümü mezunlarımızdan Doğa İlyasoğlu da shortliste kalarak sergileme kazandı.

Freedom Of Movement konulu yarışmanın teması: Farklı uluslardan insanlar dünyaya renk ve hayat katar. Sınırlarımızı kapatıp onları dışarda tutmak için duvarlar inşa edersek, sonumuz karanlık olacaktır.

Borderless - Musab Güngör

Diversity - Feyyaz Sonbudak