Yayınlar
• A Comparative Review on the History and Cultural Aspects of BeerA Comparative Review on the History and Cultural Aspects of Beer, The Journal of Cultural Studies · Jun 10, 2023
• “Lokanta” and “Restaurant” Dilemma for White Collar Employees in Istanbul“Lokanta” and “Restaurant” Dilemma for White Collar Employees in Istanbul, International Journal Folklore Studies Volume 5, Issue 1, 142 - 151 · May 31, 2022
• Encyclopedia subject: "Ortadoğu Mutfağı / Middle East Cuisine"Encyclopedia subject: "Ortadoğu Mutfağı / Middle East Cuisine", Türkiye Turizm Ansiklopedisi · Jan 1, 2021
• Encyclopedia subject: "Yanni Birahanesi / Brasserie Viennoise"Encyclopedia subject: "Yanni Birahanesi / Brasserie Viennoise", Türkiye Turizm Ansiklopedisi · Jan 1, 2021
Konferans ve Seminerler
• Journal Article: "Gastronomi Turizminde, Değer Zinciri Kapsamında Mekân’ın Öneminin “Pub” Örneği Üzerinden İncelenmesi / Importance of Space within the Scope of Value Chain in Gastronomy Tourism Through the Example of Pub"Journal Article: "Gastronomi Turizminde, Değer Zinciri Kapsamında Mekân’ın Öneminin “Pub” Örneği Üzerinden İncelenmesi / Importance of Space within the Scope of Value Chain in Gastronomy Tourism Through the Example of Pub", International Journal of Management and Social Researches
• Journal Article: "Kültürel Difüzyon Etkisi ile Türkiye’de Birahanelerin Ortaya Çıkışı / Emergence of Beer Houses in Turkey with Impact of Cultural DiffusionJournal Article: "Kültürel Difüzyon Etkisi ile Türkiye’de Birahanelerin Ortaya Çıkışı / Emergence of Beer Houses in Turkey with Impact of Cultural Diffusion, Journal of Social Research and Behavioral Sciences (SADAB) · Sep 1, 2019
Projeler
Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünün yürüttüğü, “yemek kültürü alanında sözlü tarih” projesi.