Ünvan: Öğretim GörevlisiBölüm: Gastronomi ve Mutfak Sanatları BölümüGörevi: UzmanE-posta: nur.inanc@yeditepe.edu.trTelefon: 0216 578 00 00 - 1861 / 3011Ofis: GSF 502Çalışma Türü: Tam ZamanlıAkademikBiyografiARAŞTIRMA VE İLGİ ALANLARI: Yiyecek, İçecek ve Konaklama İşletmeciliği, Yiyecek ve İçecek Alanında Pazarlama, Satış ve Finansal Çıktılar, Pazarlama Yönetimi, Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Müşteri Deneyimi Yönetimi… AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ: Ege Üniversitesi Yabancı Diller Fakültesi Hazırlık - 2012 Ege Üniversitesi Konaklama İşletmeciliği Bölümü (Fakülte 2.liği – Bölüm 1.liği) - 2016 Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü - 2016 Yeditepe Üniversitesi İngilizce İşletme Yüksek Lisans Programı(Tez Aşaması) - 2022 MESLEKİ TECRÜBELER: Özel bir işletmede yiyecek ve içecek ikram, organizasyon hizmeti (Çanakkale) - 2012 Akol Otel / Resepsiyonist (Çanakkale) - 2013 Mira Concept Organizasyon Koordinatörlüğü (İzmir/Çeşme) - 2014 Ayka Otel (Muğla/Akyaka) / Resepsiyonist - 2016 Kalyon Otel (İzmir/Çeşme) / Resepsiyonist -2017 Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Lisansüstü Burslu Öğrenci - 2021 Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uzman Kadrosu - 2022 ULUSAL VE ULUSLARARASI PROJELER: Visual Crowding Araştırma Çalışması Prof. Dr. Sibel Özilgen ve Dr. Öğr. Üyesi Funda Yıldırım danışmanlığında yaptığımız bu çalışmada insanların görsel uyarıların ne tür etkenlere bağlı olarak fark edildiğini anlamak adına hedef olarak tanımlanan görsel objeleri tespit etmeleri bekleyerek görsel uyaranların algısı ile ilgili nesnelerin anlaşılmasını amaçlamaktayız. Projenin şu anda deney kısmı bitmiş olsa da veri toplama ve araştırma kısmı devam etmektedir. “GOOGLE” Bilim, Sanat ve Kültür Araştırma ve Uygulama Projesi “GOOGLE” Bilim, Sanat ve Kültür Araştırma ve Uygulama Projesi’nde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sibel Özilgen’e proje boyunca asistanlık ederek, projeye katkı sağlayacak görsel ve yazılı araştırmalarda bulunmaktayım.