Genç Kırmızı'da Grafik Tasarımı Bölümü Öğrencileri Burak İncekara ve Ahmetcan Kadakaloğlu BAŞARI ödülü kazandı.

Ülkemiz genelinde 38 üniversite, 51 fakülteden toplam 573 öğrenci arkadaşın yer aldığı 260 ekibin katıldığı; Doğan Kitap sponsorluğundaki  9. Genç Kırmızı Ödülleri’nde Akademisyenler Jürisi’nin değerlendirmesi tamamlandı. Bu değerlendirmede en yüksek puanı alan ilk %10’luk dilime giren çalışmaların yer aldığı “kısa liste” oluştu. Kısa listeye 36 çalışma girme başarısı gösterdi. Öğrencilerimizden Nihan Bostancıoğlu ve Deniz Çimlikaya ekibi ile Burak İncekara ve Ahmetcan Kadakaloğlu ekibi bu elemeyi geçerek ilk 36 çalışma arasına girme başarısı elde ederken, Burak İncekara ve Ahmetcan Kadakaloğlu ekibi ilk 5'e de seçilerek Başarı ödülü kazandı.