Ne Zaman:
Nerede:

Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ G.S.F. Öğretim Elemanları

"İKİ KUŞAK BİR ARADA III"

Karma Resim Sergisi

6 Şubat – 28 Şubat 2017

T.C. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları, “İki Kuşak Bir Arada III” isimli sergiyle Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde bir araya geliyor.

Sergide yer alan sanatçılar usta-çırak ilişkisi bağlamında,

Prof. Dr. M. Zahit BÜYÜKİŞLİYEN, Prof. Dr. Ergin İNAN, Prof. Dr. Gülveli KAYA, Doç. Dr. Teymur RZAYEV, Yrd. Doç. Dr. Hakan ÖZER, Bahar ARTAN OSKAY, Seyit Mehmet BUÇUKOĞLU, Şevket Cem ONAT ve Filiz PİYALE’nin üretimleri sanatsal ve resimsel dilin ortak yönleriyle kurgulanıyor.

Önceki yıllarda yine T.C. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanlarının gerçekleştirdikleri grup sergilerinde olduğu gibi "İKİ KUŞAK BİR ARADA III" sergisinde de genç sanatçılara, sanat eğitimi gören öğrencilere yol gösteren ve yeni açılımlar sağlayan bir sunum amaçlanıyor.

Resimde farklı bakış açılarını içeren "İKİ KUŞAK BİR ARADA III" sergisi 6 Şubat- 28 Şubat 2017 tarihleri arasında Maltepe Belediyesi

Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde izlenebilir.