Ana içeriğe atla
English
Ana gezinti menüsü
Hakkımızda
Dekanlık
Fakülte Hakkında
Fakülte Kurulu
Yönetim Kurulu
İdari Kadro
Akademik
Lisans
Lisansüstü
Akademik Takvim
Öğrenci
Uluslararası Ofis
Yönetmelikler
Ücretler
Başarılarımız
İletişim
Sayfa yolu
Ana Sayfa
Seçmeli Ders
Seçmeli Ders
Seçmeli Dersi Seçin:
--Lütfen bir seçenek seçin--
Metro Türkiye ile Perakende Yolculuğu
TAGEM ile Sürdürülebilir Gastronomi
Dijital Pazarlama Yönetimi
Gıda Analizleri ve Laboratuvarı
Gıda Teknolojisi
Grafik Basım ve Üretim Teknikleri
Temel Sanat Eğitimi II
Resim III
Plastik Sanatlar Analizi II
Genel Kimya I
Gıda Kimyası
Gıda Mühendisleri İçin Mikrobiyolojiye Giriş
Gıda Mikrobiyolojisi
Bilgisayarda Vektör Grafiği (Adobe Illustrator)
Bilgisayarda Fotoğraf İşleme Teknikleri ( Adobe Photoshop)
Tipografi I
Grafik Tasarım Proje: Marka Kimliği Tasarımı
Grafik Tasarım Proje:Ambalaj Tasarımı
Desen I
Heykel I
Özgün Baskı Resim/ Gravür I
Plastik Sanatlar Analizi I
Şarap Bilimi
Restoran İşletmeciliği
Yiyecek Alanında Özel Etkinlikler ve İletişim
Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz
İleri Pastacılık
Mutfak Otları
Mutfak Akımları
Gıda ve Medya
Menü Planlama ve Tasarımı
Çikolata Sanatı
Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılığı
Mezunlarla Kariyer Becerileri Geliştirme
Anadolu Folklarında Yemek İnanış ve Ritüelleri
Özgün Baskı Resim/ Serigrafi
TECHNICAL TRANSFER 5
Ders Dönemi: Güz
Ders Kodu
Ders Adı
Ders Tipi
CULA 316
Şarap Bilimi
Seçmeli
CULA 323
Restoran İşletmeciliği
Seçmeli
CULA 343
Yiyecek Alanında Özel Etkinlikler ve İletişim
Seçmeli
CULA 376
Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz
Seçmeli
CULA 401
İleri Pastacılık
Seçmeli
CULA 418
Mutfak Otları
Seçmeli
CULA 436
Mutfak Akımları
Seçmeli
CULA 456
Gıda ve Medya
Seçmeli
CULA 464
Menü Planlama ve Tasarımı
Seçmeli
CULA 471
Çikolata Sanatı
Seçmeli
CULA 474
Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılığı
Seçmeli
CULA 475
Mezunlarla Kariyer Becerileri Geliştirme
Seçmeli
CULA 499
Anadolu Folklarında Yemek İnanış ve Ritüelleri
Seçmeli
PLA 241
Özgün Baskı Resim/ Serigrafi
Seçmeli
TE T5 0
TECHNICAL TRANSFER 5
Seçmeli
Ders Dönemi: Bahar
Ders Kodu
Ders Adı
Ders Tipi
ATD 415
Metro Türkiye ile Perakende Yolculuğu
Seçmeli
CULA 424
TAGEM ile Sürdürülebilir Gastronomi
Seçmeli
ETT 215
Dijital Pazarlama Yönetimi
Seçmeli
FDE 226
Gıda Analizleri ve Laboratuvarı
Seçmeli
FDE 344
Gıda Teknolojisi
Seçmeli
GRA 206
Grafik Basım ve Üretim Teknikleri
Seçmeli
PLA 112
Temel Sanat Eğitimi II
Seçmeli
PLA 214
Resim III
Seçmeli
PLA 362
Plastik Sanatlar Analizi II
Seçmeli
Ders Yılı: 2
Ders Dönemi: Bahar
Ders Kodu
Ders Adı
Ders Tipi
CHEM 111
Genel Kimya I
Seçmeli
FDE 201
Gıda Kimyası
Seçmeli
FDE 203
Gıda Mühendisleri İçin Mikrobiyolojiye Giriş
Seçmeli
FDE 206
Gıda Mikrobiyolojisi
Seçmeli
GRA 101
Bilgisayarda Vektör Grafiği (Adobe Illustrator)
Seçmeli
GRA 102
Bilgisayarda Fotoğraf İşleme Teknikleri ( Adobe Photoshop)
Seçmeli
GRA 203
Tipografi I
Seçmeli
GRA 301
Grafik Tasarım Proje: Marka Kimliği Tasarımı
Seçmeli
GRA 303
Grafik Tasarım Proje:Ambalaj Tasarımı
Seçmeli
PLA 101
Desen I
Seçmeli
PLA 121
Heykel I
Seçmeli
PLA 351
Özgün Baskı Resim/ Gravür I
Seçmeli
PLA 361
Plastik Sanatlar Analizi I
Seçmeli