• SERGİ: UNDERGROUND IMAGES 18 ŞUBAT - 8 MART TARİHLERİ ARASINDA CADDEBOSTAN KÜLTÜR MERKEZİ (CKM) VE YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ 26 AĞUSTOS YERLEŞİMİNDE AYNI ANDA İZLEYİCİ İLE BULUŞACAK!
  • KONFERANS: 2 MART PAZARTESİ SAAT 14.00'DA YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ İNAN KIRAÇ SALONUNDA KONUŞMACI Mirko Ilić Design From Right To The Left: Design From Neo-Nazis To Design From The Progressive Groups Based Mostly On The Design Of Dissent konferansını gerçekleştirecek.
  • WORKSHOP: 2-3-4 MART TARİHLERİNDE School of Visual Arts'dan dünyaca ünlü tasarımcı Mirko Ilić bölümümğzde the Design of Dissent / Sosyal Sorumluluk temalı afiş tasarımı Workshop'unu gerçekleştirecek.

UNDERGROUND IMAGES SERGİSİ

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü’nün Türkiye’deki tasarımcılar ve öğrenciler ile buluşturduğu School of Visual Arts Underground Images Afiş Sergisi, 1947'den günümüze New York City metro sisteminde sergilenmek üzere SVA’da tasarlanan afişlerden bir seçkidir.

Dünyanın en etkili sanat topluluklarından biri olan School of Visual Arts’ın tasarımcılarından Ivan Chermayeff, Milton Glaser, George Tscherny, Mirko Ilić gibi efsanevi tasarımcıların çalışmalarını da içeren sergi, dünya çapında 47 kez sergilenmiştir.

Underground Images, Yeditepe Üniversitesi ve CKM ev sahipliğinde, ilk kez Türkiye’deki izleyiciler ile buluşurken, tasarım alanında çok değerli bir karşılaşma olanağı sunuyor...

Dr. Öğr. Üyesi Özlem Mutaf Büyükarman, Grafik Tasarım Bölüm Başkanı, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi

DİJİTAL KATALOĞU .PDF OLARAK İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ