• Türkçe
  • English

1996-1997 öğrenim yılı başından bu yana teorik ve uygulamalı ders, seminer ve atölye çalışmaları ile bütünlenen dört yıllık bir oyunculuk eğitimi vermektedir.
Dört yıla yayılan öğretim süresi boyunca oyuncu adayı hareket, ses-nefes ve konuşma eğitimi, doğaçlama, oyunculuk, rol ve oyun hazırlama alanlarında uygulamalı eğitim alırken, zorunlu kuramsal derslerden edindiği temel formasyonunu seçmeli derslerle ve kendi istediği çizgide geliştirerek tam donamımlı bir tiyatro insanı olarak mezun olma olanağına sahip olmaktadır.

Tiyatro Bölümü Özel Yetenek Sınav Tarihleri: 24 - 28 Ağustos 2020
Tiyatro Bölümü Ön Kayıt Tarihleri: 27 Temmuz - 23 Ağustos 2020

Tiyatro Bölümü sahne sınavı ile öğrenci alacaktır. Sahne sınavı, aday öğrencilerin tercih ve koşullarına göre, hem yüz yüze, hem de Türkiye'de ilk kez dijital ortamda (uzaktan/online) olarak gerçekleştirilebilecektir.

Tiyatro Bölümü özel yetenek sınavı ve dijital yetenek sınavı aday bilgilendirme dökümanı için tıklayınız.