CULA 316 |
Şarap Bilimi |
Alan Seçmeli |
CULA 323 |
Restoran İşletmeciliği |
Alan Seçmeli |
CULA 343 |
Yiyecek Alanında Özel Etkinlikler ve İletişim |
Alan Seçmeli |
CULA 351 |
Şeker Tasarımı |
Alan Seçmeli |
CULA 376 |
Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz |
Alan Seçmeli |
CULA 401 |
İleri Pastacılık |
Alan Seçmeli |
CULA 418 |
Mutfak Otları |
Alan Seçmeli |
CULA 436 |
Mutfak Akımları |
Alan Seçmeli |
CULA 456 |
Gıda ve Medya |
Alan Seçmeli |
CULA 464 |
Menü Planlama ve Tasarımı |
Alan Seçmeli |
CULA 471 |
Çikolata Sanatı |
Alan Seçmeli |
CULA 474 |
Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılığı |
Alan Seçmeli |
CULA 499 |
Anadolu Folklarında Yemek İnanış ve Ritüelleri |
Alan Seçmeli |
ETT 215 |
Dijital Pazarlama Yönetimi |
Alan Seçmeli |
FDE 201 |
Modül - Culinary Science - Gıda Kimyası |
Alan Seçmeli |
FDE 203 |
Modül - Culinary Science - Gıda Mühendisleri için Mikrobiyolojiye Giriş |
Alan Seçmeli |
FDE 206 |
Modül - Culinary Science - Gıda Mikrobiyolojisi |
Alan Seçmeli |
FDE 226 |
Modül - Culinary Scince - Gıda Analizi Laboratuvarı |
Alan Seçmeli |
FDE 344 |
Modül - Culinary Science - Gıda Teknolojisi |
Alan Seçmeli |
FDECHEM111 |
Modül - Culinary Science - Genel Kimya I |
Alan Seçmeli |
GRA 101 |
Modül - Food Design - Bilgisayarda Vektör Grafiği |
Alan Seçmeli |
GRA 102 |
Modül - Food Design - Bilgisayarda Fotoğraf İşleme Teknikleri |
Alan Seçmeli |
GRA 203 |
Modül - Food Design - Tipografi I |
Alan Seçmeli |
GRA 206 |
Modül - Food Design - Grafik Basım ve Üretim Teknikleri |
Alan Seçmeli |
GRA 301 |
Modül - Food Design - Grafik Tasarım Projesi: Marka Kimliği Tasarımı |
Alan Seçmeli |
GRA 303 |
Modül - Food Design - Grafik Tasarım Proje: Ambalaj Tasarımı |
Alan Seçmeli |
PLA 101 |
Modül - Gastroartology - Desen |
Alan Seçmeli |
PLA 112 |
Modül - Gastroartology - Temel Sanat Eğitimi II |
Alan Seçmeli |
PLA 121 |
Modül - Gastroartology - Heykel I |
Alan Seçmeli |
PLA 214 |
Modül - Gastroartology - Resim III |
Alan Seçmeli |
PLA 351 |
Modül - Gastroartology - Özgün Baskı Resim / Gravür |
Alan Seçmeli |
PLA 362 |
Modül - Gastroartology - Plastik Sanatlar Analizi II |
Alan Seçmeli |
ATD 415 |
Metro Türkiye Ile Perakende Yolculuğu |
|