CULA 316 |
Şarap Bilimi |
Alan Seçmeli |
CULA 323 |
Restoran İşletmeciliği |
Alan Seçmeli |
CULA 343 |
Yiyecek Alanında Özel Etkinlikler ve İletişim |
Alan Seçmeli |
CULA 351 |
Şeker Tasarımı |
Alan Seçmeli |
CULA 376 |
Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz |
Alan Seçmeli |
CULA 401 |
İleri Pastacılık |
Alan Seçmeli |
CULA 418 |
Mutfak Otları |
Alan Seçmeli |
CULA 436 |
Mutfak Akımları |
Alan Seçmeli |
CULA 456 |
Gıda ve Medya |
Alan Seçmeli |
CULA 464 |
Menü Planlama ve Tasarımı |
Alan Seçmeli |
CULA 471 |
Çikolata Sanatı |
Alan Seçmeli |
CULA 474 |
Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılığı |
Alan Seçmeli |
CULA 499 |
Anadolu Folklarında Yemek İnanış ve Ritüelleri |
Alan Seçmeli |
GRA 101 |
Modül - Food Design - Bilgisayarda Vektör Grafiği |
Alan Seçmeli |
GRA 102 |
Modül - Food Design - Bilgisayarda Fotoğraf İşleme Teknikleri |
Alan Seçmeli |
PLA 101 |
Modül - Gastroartology - Desen |
Alan Seçmeli |
PLA 112 |
Modül - Gastroartology - Temel Sanat Eğitimi II |
Alan Seçmeli |
PLA 122 |
Modül - Gastroartology - Heykel II |
Alan Seçmeli |
PLA 213 |
Modül - Gastroartology - Resim II |
Alan Seçmeli |
PLA 241 |
Modül - Gastroartology - Özgün Baskı Resim / Serigrafi |
Alan Seçmeli |
PLA 361 |
Modül - Gastroartology - Plastik Sanatlar Analizi I |
Alan Seçmeli |