Ünvan: Arş. Gör.Bölüm: Gastronomi ve Mutfak Sanatları BölümüGörevi: AkademisyenE-posta: fevzican.acar@yeditepe.edu.trTelefon: 0216 578 0000- (1830 / 3011)Ofis: GSF 517Çalışma Türü: Tam ZamanlıAkademikBiyografiAraştırma ve İlgi Alanları: Pazarlama Yönetimi, Tüketici Davranışlarında Sürdürülebilirlik, FMCG Sektöründe Pazarlama ve Marka Yönetimi Akademik Özgeçmiş: MS: Yeditepe Üniversitesi İşletme (2022-…) BA: Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları (2018-2022) Birleşmiş Milletler ve Auburn Universitesi ortaklığında kurulan "Universities Fighting World Hunger" küresel ağının Türkiye öğrenci elçisi (2019-2022) Yeditepe Üniversitesi Gastroyunica öğrenci kulübü kurucu başkanı (2019-2021) Proje ve Aktiviteler: Pladis tarafından organize edilen bizz@kampüs 'yeni ürün geliştirme' yarışmasında proje ikincisi (2022) Digiturk BeIn Gurme “Tanzanya Kahve Belgeseli"nde proje asistanı (2022) TÜBİTAK destekli “Gastronomide Bilim ve Teknik: Mutfakta Mühendis Var” projesi proje katılımcısı (2019) Mesleki Tecrübeler: Araştırma Görevlisi - Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü - Kasım 2022-… Mutfak Stajyeri - Swissôtel The Bosphorus - Haziran 2021-Eylül 2022 Pazarlama Stajyeri - Kolo Holding - Haziran 2020-Eylül 2020