Araştırma Alanları
Gıda Bilimi, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi, Sürdürülebilir Gıda Teknolojileri.
Eğitim
B.F.A. Yeditepe Universitesi,Gastronomi ve Mutfak Sanatları, 2022
Culinary Science Modül Programı, Yeditepe Üniversitesi, 2022
M.Sc. Yeditepe Üniversitesi, Biyoteknoloji, 2022-
Akademik ve Mesleki Tecrübeler
2022- Araştırma Görevlisi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Yeditepe Universitesi, Türkiye
2020 Stajyer, Coursera
2019 Stajyer, Rixos Premium Belek, Türkiye
Sertifikalar
● Transformation of the Global Food System, Coursera’da Copenhagen Universitesi, 2020 https://www.coursera.org/account/accomplishments/certificate/ZP3GJ4F99LWA
● Global Postharvest Loss Prevention: Fundamentals, Technologies and Actors, Coursera’da Illinois Üniversitesi Urbana-Champaign, 2020 https://www.coursera.org/account/accomplishments/certificate/MQG333B2J2ZH
● Understanding Plants – Part 1: What a Plant Knows, Coursera’da Tel Aviv University, 2020
https://www.coursera.org/account/accomplishments/certificate/LE7K69JESLSV
● Understanding Plants – Part 2: Fundamentals of Plant Biology, Coursera’da Tel Aviv Universitesi, 2020, https://www.coursera.org/account/accomplishments/certificate/LE7K69JESLSV