Ünvan: Arş. Gör.Bölüm: Gastronomi ve Mutfak Sanatları BölümüGörevi: AkademisyenE-posta: aysu.gerdan@yeditepe.edu.trTelefon: 0216 578 0000- (1830 / 3011)Ofis: GSF 517Çalışma Türü: Tam ZamanlıAkademikBiyografiAraştırma ve İlgi Alanları: Gıda Bilimi, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi, Fermentasyon Süreçleri, Sürdürülebilir Gıda Teknolojileri. Akademik Özgeçmiş: BA: Yeditepe Üniversitesi – Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü (2017-2022) Culinary Science Modül Programı (2019-2022) MS: Yeditepe Üniversitesi – Biyoteknoloji (2022-…) Mesleki Tecrübeler: Yeditepe Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü – Araştırma Görevlisi (2022-…) Rixos Premium Belek - Yaz Stajı (2019)