Araştırma Alanları
Yiyecek, İçecek ve Konaklama İşletmeciliği, Yiyecek ve İçecek Alanında Pazarlama, Satış ve Finansal Çıktılar, Pazarlama Yönetimi, Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Müşteri Deneyimi Yönetimi…
Eğitim
B.A. Ege Üniversitesi, Konaklama İşletmeciliği (Fakülte 2.liği – Bölüm 1.liği), 2016
Anadolu Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2016
M.B.A. Yeditepe Üniversitesi, İşletme (Savunma Aşaması)
Mesleki ve Akademik Tecrübeler
2022- Uzman, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Yeditepe Üniversitesi, Türkiye
2021 - Lisansüstü Burslu Öğrenci, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Yeditepe Üniversitesi, Türkiye
2017 - Resepsiyonist, Kalyon Otel, İzmir
2016 - Resepsiyonist, Ayka Otel, Muğla
2014 - Organizasyon Koordinatörlüğü, Mira Concept, İzmir
2013 - Resepsiyonist, Akol Otel Türkiye
2012 - Özel bir işletmede yiyecek ve içecek ikram, organizasyon hizmeti, Çanakkale, Türkiye