Ünvan: Öğretim GörevlisiBölüm: Gastronomi ve Mutfak Sanatları BölümüGörevi: UzmanE-posta: ismail.dalan@yeditepe.edu.trTelefon: 02165780000 - 3968Ofis: 503Çalışma Türü: Tam ZamanlıAkademikBiyografiEğitim Yüksek Lisans: Yeditepe Üniversitesi – Gastronomi & Mutfak Kültürü (tez aşamasında) Lisans: Yeditepe Üniversitesi – Gastronomi & Mutfak Sanatları Bölümü 2015 Mesleki ve Akademik Tecrübeler 2008 Robert’s Coffee / Barista 2010 W Otel Akaretler / Aşçı 2011 Kartal Titanic Otel /Aşçı 2015 Et Delisi / İşletme Sahibi 2019 Yeditepe Üniversitesi Spor Müdürlüğü / Halkoyunları Antrenörü (devam etmekte) 2019 Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Merkezi Koordinatörlüğü / Kulüpler ve Öğrenci Etkinlikleri Ofisi Sorumlusu 2021 Eğitmen Şef, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Yeditepe Üniversitesi, Verdiği DerslerTürk Mutfak TeknikleriTürk MutfağıGastronomi ve Mutfak Sanatlarına GirişPastacılık ve Fırın Ürünlerine Giriş: Mutfak Uygulama - II YayınlarProjeler • Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünün yürüttüğü, yemek kültürü alanında sözlü tarih çalışmaları projesinden üretilen “Hikayeleriyle Türk Mutfağı” kitabında bir bölümü bulunmaktadır.