Projeler ve Ödüller
● İsviçre / Zürih – Mövenpick Marche Restaurant Mutfak Ve Operasyon Eğitimi
● Paris’te ,dünyaca ünlü mutfak sanatlari (aşçılık ve pastacılık) okulu “Le Cordon Bleué” nun öğrenci ve yöneticilerine, “chef invité” olarak ülkemizin geleneksel yemeklerini içeren tanıtım dersi
● Şefler platformu etkinlikleri (lezzet şenlikleri; kırklareli vs.)
● Fransa Cannes şehrinde, Fransa Türk mevsimi etkinlikleri (Mayıs 2009)
● Fransa Lion şehrinde, Fransa Türk mevsimi etkinlikleri (Eylül 2009)
● Fransa rouen şehrinde, Fransa Türk mevsimi etkinlikleri (Kasım 2009)
● Belçika Brüksel şehrinde Türk haftası etkinlikleri (Ekim 2009)
‘Britishopen Cookery Championships- London’- 2004 (İngiltere)
● Certificate Of Achievement – Altın
● Master Chefs Grand Prix –Merit
● Open Team Grand Prix – Buffet – Merit
● Salon Culinarie
‘İstanbul Uluslar Arasi Mutfak Şefleri Yarişmasi’ (Emit)
● Fish Plate – Silver
● Chef Of The Year – Merit
‘International Kremlin Culinary Cup – Moscow Crocus Expo (Rusya)
● Dish modern – Bronz
● Vegetarian Dish – Bronz
● Fish Display – Merit