Araştırma ve ilgi alanları
-mutfak terminoloji
-pişirme metotları
-çikolata ve pastacılık temelleri
Akademik özgeçmiş
-Ecole INFATH (Bordeaux, France),CFP mutfak ve otelcilik işletmesi.(1997)
-turizm ve otelcilik okul Bordeaux Talence (1994-1995)
-muhasebe okulu Tregey (Bordeaux, France) (1992-1993)
Mesleki Tecrübeler
Paradisio beach Club Hotel Bodrum, Genel müdür & Mutfak Şefi - 2004
Delicass Istanbul, Personel Direktörü / Mutfak Şefi - 2002
Dulcinea Istanbul, Restoran Müdürü & Mutfak Şefi - 2001
Hotel La Maison Istanbul, Mutfak Şefi - 2000
Home Store Istanbul, Mutfak Şefi - 1998
Casita - Danışmanlık - 2003 - 2004
Tribeca Grill New York - Danışmanlık - 2002
Old English Pub - Danışmanlık - 1998
Dernek üyelik
- La Chaîne des Rôtisseurs
Yarışma
- la chaine des rotisseurs 2012 dünya finalı organizasyon
- la chaine des rotisseurs 2008/2016 arasında mutfak jürisi