Eğitim
Tregey Muhasebe Okulu, Bordeaux, Fransa, 1993
Bordeaux Talence Turizm ve Otel İşletmeciliği Okulu, Bordeaux, Fransa, 1995
Ecole INFATH, Aşçı ve Mutfak Yönetiminin CFP'si, Bordeaux, Fransa, 1997
Mesleki ve Akademik Tecrübeler
2005 – Eğitmen Şef, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Yeditepe Üniversitesi, Türkiye
2004 Paradisio Beach Club Hotel, Genel Müdür ve Mutfak Şefi,Bodrum, Türkiye
2002 Delicass Restaurant, Personel Direktörü ve Chef de Cuisine, İstanbul, Türkiye
2001 Dulcinea, Restoran Müdürü, Satın Alma Sorumlusu ve Mutfak Şefi, İstanbul, Türkiye
2000 Hotel La Maison (Luxury Hotel), Baş Aşçı, İstanbul, Türkiye
1998 Home Store (Luxury Brasserie), Baş Aşçı, İstanbul, Türkiye
1995 – 1998 Agape Resepsiyonu/ Sarl Emilien (kokteyller, etkinlikler ve resepsiyonlar) Mutfak Şefi ve Sahibi
Üyelik
•“La Chaine des Rôtisseurs” üyesi
- 2009/2010/2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018 Türkiye genç mutfak komiteleri ulusal yarışması mutfak jürisi.
- Genç mutfak şefleri yarışmasının Dünya finali için 2011 organizasyon üyesi.